Service & reparation

Service & reparation

Behöver du hjälp med service eller reparation av din IVT värmepump i Sälen, Malung, Branäs eller i närliggande områden? Bygg-Teknik i Malung AB är din lokala specialist på värmepumpar som dessutom besitter en bred kunskap inom byggnadstekniska frågor – vi kan allt från projektering till värme och hus! Hos oss arbetar en rutinerad och erfaren personalstyrka som installerar, underhåller och åtgärdar fel på IVT-värmepumpar i hela Dalarnas län.
 

Tryggt, flexibelt och prisvärt

Vår vision är att kunna erbjuda dig högkvalitativa, trygga och flexibla tjänster till ett bra pris. När du behöver service eller reparation av din värmepump i Sälen, Malung, Branäs eller övriga Dalarnas län är vi därför aldrig längre än ett samtal bort. Du kan räkna med oss dygnet runt, alla dagar i veckan via vårt journummer.
 
Då vi är auktoriserad återförsäljare och installatör av värmepumpar från IVT omfattas din reparation av IVTs generösa garanti för värmepumpar för er i Sälen med omnejd. För att garantin ska gälla måste nämligen arbetet med din värmepump utföras av en IVT-återförsäljare.

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Fler tjänster vi utför

Kontakta Bygg-Teknik i Malung AB

Behöver du hjälp med service, reparation eller installation av en värmepump i Sälen, Malung, Branäs eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!