Installation

Installation

Vill du installera en värmepump i Sälen, Malung, Branäs eller närliggande orter? Då har du kommit rätt! Det erfarna familjeföretaget Bygg-Teknik i Malung AB är din lokala specialist på värmepumpar i Dalarnas län med certifierade medarbetare med lång erfarenhet inom branschen. 
 

Högkvalitativa värmepumpar från IVT

Vi på Bygg-Teknik är auktoriserade återförsäljare och installatörer för IVTs heltäckande program av värmepumpar. IVT utvecklar och tillverkar högkvalitativa och effektiva värmepumpar med visionen att kunna erbjuda dig bekymmersfri och billig värme.

Våra rutinerade medarbetare hjälper dig att välja rätt värmepump för just din fastighet och installerar den enligt branschens alla regler med generösa garantier. Du får alltid 6 års garanti på din värmepump och hela 10 års garanti på kompressorn. När du anlitar oss för att installera din värmepump kan du alltså känna dig helt säker på att du gör en trygg affär och att du får en lösning anpassad efter just din fastighets förutsättningar.

 Vi erbjuder ett brett utbud av värmepumpar såsom:

  • Bergvärmepumpar
  • Jordvärmepumpar
  • Luft-luftvärmepumpar
  • Frånluftvärmepumpar
  • Luft-vattenvärmepumpar


Vi har arbetat med värmepumpar sedan 1997 och har sedan dess installerat en mängd värmepumpar från Branäs till Malung och Sälen. Kontakta oss, så hjälper vi dig också!

Kontakta Bygg-Teknik i Malung AB

Behöver du hjälp med service, reparation eller installation av en värmepump i Sälen, Malung, Branäs eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!