Försäljning

Försäljning

Familjeföretaget Bygg-Teknik i Malung AB är auktoriserad återförsäljare och installatör för IVTs heltäckande program för värmepumpar. Vi säljer IVT-värmepumpar i Malung, Sälen, Branäs och övriga Dalarna till privatpersoner såväl som till större fastigheter och företag inom bygg och industri.
 

Kvalitetsvärmepumpar från IVT

IVT har gjort sig kända i branschen för sina högkvalitativa, effektiva och prisvärda värmepumpar utvecklade av landets mest passionerade specialister. Våra erfarna medarbetare guidar dig i ditt val och ser till att du får rätt värmepump efter din fastighets behov.
 
 Vi erbjuder flera olika typer av värmepumpar från IVT, såsom:

  • Bergvärmepumpar
  • Jordvärmepumpar
  • Luft-luftvärmepumpar
  • Frånluftvärmepumpar
  • Luft-vattenvärmepumpar


Trygga garantier

Vid köp av en värmepump från IVT ingår alltid generösa garantier med riktigt bra villkor. När du köper en IVT-värmepump i Sälen, Malung, Branäs eller närliggande orter får du till exempel 6 års garanti på värmepumpen och 10 års garanti på kompressorn. Garantin skiljer sig från en vanlig försäkring på så sätt att du inte behöver koppla in ditt försäkringsbolag om – mot förmodan – någonting skulle hända med din värmepump. Om du vill kan du dessutom förlänga din garanti upp till 18 år med IVTs tilläggsförsäkring.

 

Vill du veta mer om fördelarna med en värmepump från IVT, och hur vi kan hjälpa dig att välja rätt? Kontakta oss, så berättar vi mer! 


Fler tjänster vi utför

Kontakta Bygg-Teknik i Malung AB

Behöver du hjälp med service, reparation eller installation av en värmepump i Sälen, Malung, Branäs eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!