Så går det till när vi installerar en luftvärmepump i Sälen

Familjeföretaget Bygg-Teknik i Malung AB hjälper dig som är intresserad av att installera en högkvalitativ luftvärmepump i Sälen med omnejd. Här går vi igenom hur det går till när våra rutinerade medarbetare installerar en luftvärmepump!

Går du i tankarna på att installera en luftvärmepump i Sälen med omnejd? Då har du kommit rätt! Bygg-Teknik i Malung AB är din lokala specialist på värmepumpar i Dalarnas län. Vi har en lång erfarenhet inom branschen och besitter en gedigen kompetens inom området, något vi gärna berättar mer om. Här går vi igenom hur det går till när vi installerar en luftvärmepump i Sälen!


Fackmannamässigt utförd installation av värmepumpar i Sälen

För att en luftvärmepump ska fungera optimalt under många långa år är det viktigt att installationen utförs på rätt sätt. När du väljer att anlita Bygg-Teknik i Malung AB kan du känna dig trygg med att din installation utförs på ett fackmannamässigt sätt enligt konstens alla regler. Vi har en personalstyrka bestående av erfarna, auktoriserade värmepumpstekniker som genom åren har genomfört en mängd lyckade installationer av värmepumpar i Sälen och övriga Dalarna.
 

Så går det till när vi installerar en luftvärmepump i Sälen

  1. Våra rutinerade medarbetare väljer ut en lämplig luftvärmepump med dina önskemål och din fastighets behov som utgångspunkt. Vi samarbetar med IVT, som tillverkar effektiva och prisvärda värmepumpar av bästa kvalitet.
  2. Vi sköter beställningsprocessen av din nya värmepump, tar emot leveransen och fraktar den till din fastighet vid överenskommen tid.
  3. Våra installatörer installerar din nya luftvärmepump i Sälen på ett fackmannamässigt sätt.
  4. När installationen är slutförd gör vi en utförlig slutbesiktning tillsammans med dig. Vi ger dig dessutom en omfattande genomgång av luftvärmepumpens inställningar och funktioner samt går igenom skötselråd.


Trygga garantier på din luftvärmepump från IVT

Eftersom vi är en auktoriserad återförsäljare av värmepumpar från IVT omfattas din nya värmepump av IVTs garanti. När du anlitar oss för att installera din nya luftvärmepump i Sälen eller närliggande orter ingår således en generös garanti som gäller samtliga kostnader för material och arbete som rör din värmepump. Vid eventuell reklamation ersätts du med en motsvarande värmepump från IVT.
 
I IVTs garanti ingår:

  • 6 års garanti på din nya luftvärmepump
  • 10 års garanti på kompressorn
  •  Möjlighet att förlänga garantin upp till 18 år 

 

Nyttja ROT-avdraget för din installation

När du anlitar oss för en installation av en luftvärmepump i Sälen har du rätt att nyttja ROT-avdraget. Detta innebär att du får dra av hela 30 % av våra arbetskostnader. Du som kund behöver inte göra någonting för att ta del av ROT-avdraget, utan vi sköter allt administrativt åt dig.

Varmt välkommen att läsa mer om våra tjänster eller kontakta oss redan idag om du vill höra mer om hur vi kan hjälpa dig!