Därför ska du välja en värmepump från IVT

IVT har gjort sig kända för sina högkvalitativa, prisvärda och effektiva värmepumpar som utvecklas av Sveriges mest passionerade specialister. Här går vi igenom varför vi har valt att använda oss av IVT som samarbetspartner och varför du ska välja en värmepump från IVT!

Planerar du att investera i en värmepump i Sälen, Malung, Branäs eller i annorstädes Dalarna? Då är en värmepump från IVT ett bra val. Här går vi igenom fördelarna med att välja IVT när du ska installera en ny värmepump i Sälen, Malung eller Branäs med omnejd!
 

Värmepumpar av bästa kvalitet 

IVT utvecklar och tillverkar effektiva, prisvärda och miljövänliga värmepumpar med målsättningen att kunna erbjuda dig bekymmersfri och billig värme. Samtliga värmepumpar i IVTs breda utbud håller en mycket hög standard och är särskilt utvecklade för vårt omväxlande nordiska klimat. Med en värmepump från IVT kan du alltså känna dig trygg med att du får en riktigt bra värmelösning att förlita dig på långt in i framtiden. Är du intresserad av en av IVTs högpresterande värmepumpar i Branäs, Sälen eller Malung är vi som auktoriserad återförsäljare stolta över att kunna hjälpa dig!
 

Trygga garantier

När du investerar i en ny värmepump i Sälen, Malung, Branäs eller närliggande orter ingår alltid generösa garantier med trygga och flexibla villkor. IVTs garanti innebär en större trygghet än en försäkring på så sätt att du är garanterad hjälp att åtgärda eventuella problem med din värmepump utan att behöva koppla in ditt försäkringsbolag.
 
I IVTs garanti ingår bland annat:

  •  6 års garanti på värmepumpar
  •  10 års garanti på kompressorer
  •  Möjlighet att förlänga garantin upp till 18 år med IVTs tilläggsförsäkring

 
Tänk på!
För att IVTs generösa garanti ska gälla måste försäljning, installation, service och eventuell reparation av din värmepump i Branäs med omnejd utföras av en IVT-återförsäljare - som oss på Bygg-Teknik i Malung. Detta medför att du får ett fackmannamässigt utfört arbete med originaldelar från IVT.
 

Bygg-Teknik i Malung AB – din återförsäljare av IVT-värmepumpar

Bygg-Teknik i Malung AB är din lokala specialist på värmepumpar! Våra erfarna medarbetare finns till hands för dig som vill köpa en av IVTs värmepumpar i Branäs, Malung, Sälen eller närliggande orter. Vi är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVTs heltäckande program för värmepumpar då vi anser att IVT tillhandahåller marknadens bästa värmelösningar. Söker du en värmepump i Branäs med omnejd rekommenderar vi en från IVT! Här kan du läsa lite mer om oss.

Vi guidar dig gärna i ditt val och kan givetvis hjälpa dig att se till att din nya värmepump blir installerad på ett professionellt sätt enligt konstens alla regler. Självklart ger vi dig även en genomgång av värmepumpens funktioner och inställningar samt skötselråd. Eftersom vi är en auktoriserad återförsäljare av värmepumpar från IVT omfattas din nya värmepump givetvis av IVTs generösa garanti.

 Vi erbjuder ett brett utbud av värmepumpar från IVT såsom:

  • Bergvärmepumpar
  • Jordvärmepumpar
  • Luft-luftvärmepumpar
  • Frånluftvärmepumpar
  • Luft-vattenvärmepumpar

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag!