Välkommen till Bygg-Teknik i Malung AB

Välkommen till Bygg-Teknik i Malung AB

Vi är din lokala specialist på värmepumpar med auktoriserade värmepumpstekniker i Sälen, Malung, Branäs och närliggande orter i Västerdalarna.

Vi är ett familjeföretag med rötterna i Dalarna som startades av Karl-Erik Sigfrids. Efter 20 år på Byggnadsnämnden i Malungs kommun beslutade han sig för att starta eget. I januari år 2015 tog sonen och VVS-ingenjören Jörgen över företaget, men Karl-Erik jobbar kvar än idag - tillsammans med Jörgen, sin andra son Christer och dottern Helen.

Idag är vi totalt 10 personer på företaget som tillsammans besitter en bred kompetensbas som gör att vi kan hjälpa till med allt från att hålla i hela byggen med framtagning av ritningar, upphandling av entreprenörer och liknande till att installera och utföra service av IVT-värmepumpar i Västerdalarna. Sedan Bygg-Teknik i Malung AB startades år 1994 har vi till exempel utfört alla arbeten du kan tänka dig inom värmepumpar från Sälen till Branäs och Malung!

Är du intresserad av att ta del av våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss redan idag - vi ser fram emot att hjälpa dig!


Tjänster på Värmepump Västerdalarna

Kontakta Bygg-Teknik i Malung AB

Behöver du hjälp med service, reparation eller installation av en värmepump i Sälen, Malung, Branäs eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig! 

Kontakta Bygg-Teknik i Malung AB

Kontakta oss